O masa de Paste nu poate exista fara drobul de miel.
Ingrediente:
- maruntaiele de la un miel (ficat, plamin, inima, rinichi)
- 1-2 cepe
1-2 felii de piine uscata
2 linguri de faina
3 oua
sare si piper dupa gust
verdeata dupa plac (patrunjel, marar, ceapa verde)
Se taie bucati maruntaiele si ceapa
si se fierb la foc mic intr-o tigaie pina ce sunt coapte si au lasat toata apa pe care o contin. In acest moment se lasa sa se raceasca si se adauga painea care va absorbi eventualul lichid ramas.
Se da amestecul prin masina de carne, sau se taie cu cutitul marunt de tot, sau se amesteca in robot, important e ca sa ramana bucati mici nu sa devina o pasta. Apoi se adauga ouale, faina, verdeata, sarea si piperul si se pune in tava de copt.
Se coace in cuptorul preincalzit la 200°C pina cind se rumeneste frumos, se face proba cu scobitoarea care trebuie sa iasa curata.
< Anterior | Urmator > |
---|