Drob din maruntaie de miel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Drob din maruntaie de miel

Drob din maruntaie de miel

drobfetta

O masa de Paste nu poate exista fara drobul de miel.

Ingrediente:

  • maruntaiele de la un miel (ficat, plamin, inima, rinichi)
  • 1-2 cepe
    1-2 felii de piine uscata
    2 linguri de faina
    3 oua
    sare si piper dupa gust
    verdeata dupa plac (patrunjel, marar, ceapa verde)

Se taie bucati maruntaiele si ceapa
drobpezzicrudi


si se fierb la foc mic intr-o tigaie pina ce sunt coapte si au lasat toata apa pe care o contin. In acest moment se lasa sa se raceasca si se adauga painea care va absorbi eventualul lichid ramas.


drobpezzicotti


Se da amestecul prin masina de carne, sau se taie cu cutitul marunt de tot, sau se amesteca in robot, important e ca sa ramana bucati mici nu sa devina o pasta. Apoi se adauga ouale, faina, verdeata, sarea si piperul si se pune in tava de copt.


drobcrudo


Se coace in cuptorul preincalzit la 200°C pina cind se rumeneste frumos, se face proba cu scobitoarea care trebuie sa iasa curata.

drobcotto


Adauga comentariu la reteta - Drob din maruntaie de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de pui
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Chec cu ficat
Somon la gratar
Gratin de paste si peste, cu bezea
Tort de nuci
Castraveti cu maioneza de avocado
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Pogacele cu jumeri
Caviar de vinete
Taameia
Inghetata prajita
Piept de rata cu ciuperci
Muschiulet de porc cu susan
Piept de pui afumat