File de miel cu bruschetta

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » File de miel cu bruschetta

File de miel cu bruschetta

Ingrediente:

4 fileuri de miel, sare, piper, 800 gr rosii, 6 linguri ulei de masline, 12 felii de paine alba, 1 catel de usturoi, 40 gr parmezan ras, 4 linguri de ierburi tocate amestecate - patrunjel, rozmarin, cimbru

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200C. Se spala fileurile, se usuca cu un prosop, se sareaza si se pipereaza. Rosiile se spala, se despieliteaza prin oparire si se taie cubulete. Se prajesc fileurile circa 5-10 minute in 3 linguri de ulei incins, dupa care se scot din tigaie si se tin in vas cu capac. In aceeasi grasime se calesc putin si rosiile si se gusta de sare si piper. Se baga feliile de paine in cuptor si se lasa sa se rumeneasca circa 3-5 minute. Se scot, se freaca cu catelul de usturoi, se ung cu uleiul ramas si pe fiecare felie se pune cate-un strat de rosii calite si se presara sare, piper si parmezan. Se trece carnea  prin amestecul de ierburi tocate si se servesc cu bruschetta (painea prajita cu usturoi, rosii si cascaval ras).

Adauga comentariu la reteta - File de miel cu bruschetta


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crema de zahar ars
Rulada de omleta
Chec cu ficat
Batoane de cereale
Tarta rustica cu piersici
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Prosciutto di Parma e melone
Rosii umplute cu orez
Rata la cuptor
Oua umplute
Carne de miel in stil mongolez
Pesto di rucola
Paine rapida fara drojdie
Paine pictata
Prajitura cu gutui si branza