Miel Saslik

Miel Saslik

Ingrediente:

carne de miel (berbecut) 600 gr, bacon  150gr, rosii 4, ardei gras 3, sare, piper, orez , unt, lamaie ca garnitura

Mod de preparare:

Se taie carnea in cubulete medii, se condimenteaza si se caleste usor in putin ulei. Se pune  apoi pe frigaruie, alternativ cu bacon si legume, apoi pe gratarul foarte bine incins. Saslikul se poate servi alaturi de orez fiert, stropit cu unt si jumatati de lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Miel Saslik


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonac
Aperitiv in foi de napolitana
Papanasi
Pui umplut cu telina si morcovi
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Vanilla Club
Ciocanele de pui cu varza
Compot de rubarba
Tarte Flambée
Saltimbocca alla romana
Chocolate Gugelhupf
Aluat cu branza
Tarta de ciocolata
Supa din trei feluri de peste
Inghetata de nectarine si caise