Miel Saslik

Miel Saslik

Ingrediente:

carne de miel (berbecut) 600 gr, bacon  150gr, rosii 4, ardei gras 3, sare, piper, orez , unt, lamaie ca garnitura

Mod de preparare:

Se taie carnea in cubulete medii, se condimenteaza si se caleste usor in putin ulei. Se pune  apoi pe frigaruie, alternativ cu bacon si legume, apoi pe gratarul foarte bine incins. Saslikul se poate servi alaturi de orez fiert, stropit cu unt si jumatati de lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Miel Saslik


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bulete cu cascaval la cuptor
Somon la cuptor cu sos alb
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Cartofi cu conopida si branza
Tarta cu vinete
Prajitura cu zmeura si pomelo
Ciocanele de pui cu varza
Salata Manager
Crenvursti in aluat
Inghetata prajita
Chiftele din legume
Paste cu spanac si gorgonzola
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Tort din alune de copac
Muschiulet de porc cu susan