Pulpa de miel cu salvie si tarhon

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Pulpa de miel cu salvie si tarhon

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

Ingrediente :

2 kg pulpa de miel, 2 linguri salvie proaspata ,2 linguri tarhon verde ,1 catel de usturoi, zdrobit 1 ceapa tocata marunt, 1-2 linguri ulei, 1 cana vin alb, 1 cana supa de legume

Mod de preparare:

Se spala si se curata carnea de pielite si grasime. Se incinge cuptorul la 180C. Se face o pasta la robot din tarhon, salvie, usturoi si ulei . Cu aceasta pasta se freaca carnea pe toate partile, se aseaza in tava, se toarna peste ea putina apa, se da la cuptor si se coace cca 1h. Se scoate si se acopera cu un capac 15’. Tava in care s-a rumenit carnea se pune pe foc, se deglaseaza cu vinul si zeama de carne, se amesteca bine (dezlipind si ceea ce s-a prins de fund), se da focul mic si se lasa sa fiarba incet circa 5’. Sosul astfel preparat se serveste impreuna cu pulpa de miel taiata fasii.

Adauga comentariu la reteta - Pulpa de miel cu salvie si tarhon


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa gulas
Ardei umpluti,mai altfel
Stifatho
Pesto di rucola
Marmelada de zmeura
Frigarui de pui
Fettuccine cu ton si rosii
Crenvursti in aluat
Tort Krantz
Pateu din ficatei de pui
Cozonac Grania
Salata de fasole cu ton
Melitzanosalata Agioritiki
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Tarta sarata din frunze de conopida