Snitele de miel

Snitele de miel

Ingrediente:

2 pulpe din spate, 300 ml ulei, 50 gr faina, 2 oua, 100 gr pesmet fin, sare, piper, 200 ml lapte

Mod de preparare:

Se spala bine carnea, se usuca cu un servet si se dezoseaza. Se feliaza, se bate fiecare bucata, se condimenteaza si se inmoaie in lapte rece. Apoi se lasa sa se scurga si se dau, pe rand, prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in grasimea incinsa pana se rumenesc. Snitelele de miel se servesc cu piure de cartofi si salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu brinza si zmeura
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Maultaschen cu sos de rosii
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Aripi de curcan tandoori
Caviar de vinete
Baclavale traditionale
Paine rapida fara drojdie
Caipirinha
Pateuri umplute cu sunca
Supa-crema de broccoli
Bors de iarna cu afumatura
Prajitura  cu mac
Chocolate Gugelhupf