Snitele de miel

Snitele de miel

Ingrediente:

2 pulpe din spate, 300 ml ulei, 50 gr faina, 2 oua, 100 gr pesmet fin, sare, piper, 200 ml lapte

Mod de preparare:

Se spala bine carnea, se usuca cu un servet si se dezoseaza. Se feliaza, se bate fiecare bucata, se condimenteaza si se inmoaie in lapte rece. Apoi se lasa sa se scurga si se dau, pe rand, prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in grasimea incinsa pana se rumenesc. Snitelele de miel se servesc cu piure de cartofi si salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Varza rosie cu mar
Salata de sfecla rosie cu pui
Chiftelute de urda in sos de rosii
Pulpe de rata cu bere si stafide
Biscuiti cu Nutella
Supa de dovleac cu gorgonzola
Drob de miel
Ciocolata
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Rulada de omleta
Supa gulas
Frigarui de pui
Paine cu seminte
Ardei copti pane