Snitele de miel

Snitele de miel

Ingrediente:

2 pulpe din spate, 300 ml ulei, 50 gr faina, 2 oua, 100 gr pesmet fin, sare, piper, 200 ml lapte

Mod de preparare:

Se spala bine carnea, se usuca cu un servet si se dezoseaza. Se feliaza, se bate fiecare bucata, se condimenteaza si se inmoaie in lapte rece. Apoi se lasa sa se scurga si se dau, pe rand, prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in grasimea incinsa pana se rumenesc. Snitelele de miel se servesc cu piure de cartofi si salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu gutui si branza
Oua umplute
Supa de dovleac ( Butternut )
Somloi Galuska
Frigarui de pui
Pui umplut cu telina si morcovi
Rulada de pui
Pulpe de rata cu bere si stafide
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Pui cu legume de primavara
Melitzanosalata Agioritiki
Praz umplut cu ciuperci
Pachetele cu porumb si branza
Piept de pui, la cuptor
Cozonac Grania