Snitele de miel

Snitele de miel

Ingrediente:

2 pulpe din spate, 300 ml ulei, 50 gr faina, 2 oua, 100 gr pesmet fin, sare, piper, 200 ml lapte

Mod de preparare:

Se spala bine carnea, se usuca cu un servet si se dezoseaza. Se feliaza, se bate fiecare bucata, se condimenteaza si se inmoaie in lapte rece. Apoi se lasa sa se scurga si se dau, pe rand, prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in grasimea incinsa pana se rumenesc. Snitelele de miel se servesc cu piure de cartofi si salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti cu zucchini si rosii
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Vanilla Club
Chicken Bryan
Pogacele cu jumari
Pateu din ficatei de pui
Carne de miel in stil mongolez
Drob de miel
Chocolate Gugelhupf
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Muffins cu dovleac(Butternut)
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Feta cu rosii uscate,in ulei
Tort din albusuri
Banana Daiquiri