Snitele de miel

Snitele de miel

Ingrediente:

2 pulpe din spate, 300 ml ulei, 50 gr faina, 2 oua, 100 gr pesmet fin, sare, piper, 200 ml lapte

Mod de preparare:

Se spala bine carnea, se usuca cu un servet si se dezoseaza. Se feliaza, se bate fiecare bucata, se condimenteaza si se inmoaie in lapte rece. Apoi se lasa sa se scurga si se dau, pe rand, prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in grasimea incinsa pana se rumenesc. Snitelele de miel se servesc cu piure de cartofi si salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Musaca
Ardei umpluti,mai altfel
Aperitiv in foi de napolitana
Pateuri umplute cu sunca
Fursecuri simple
Pateu din ficat de porc
Pasta de leustean
Oua tari cu sos
Salata de telina si morcovi rasi
Chutney de prune
Piept de pui afumat
Carne de miel in stil mongolez
Ciocolata
Frigarui de pui
Dulceata de rubarba