Snitele de miel

Snitele de miel

Ingrediente:

2 pulpe din spate, 300 ml ulei, 50 gr faina, 2 oua, 100 gr pesmet fin, sare, piper, 200 ml lapte

Mod de preparare:

Se spala bine carnea, se usuca cu un servet si se dezoseaza. Se feliaza, se bate fiecare bucata, se condimenteaza si se inmoaie in lapte rece. Apoi se lasa sa se scurga si se dau, pe rand, prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in grasimea incinsa pana se rumenesc. Snitelele de miel se servesc cu piure de cartofi si salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri fine cu nuci
Fursecuri simple
Cartofi cu conopida si branza
Cosulete umplute
Roastbeef a la Jamie
Gugelhupf cu marmelada
Aluat cu branza
Prajitura Latte Macchiato
Pesto rosso
Sesame Chicken
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Crutoane aromate
Chutney de prune si ardei
Batoane de cereale
Muffins cu spanac