Snitele de miel

Snitele de miel

Ingrediente:

2 pulpe din spate, 300 ml ulei, 50 gr faina, 2 oua, 100 gr pesmet fin, sare, piper, 200 ml lapte

Mod de preparare:

Se spala bine carnea, se usuca cu un servet si se dezoseaza. Se feliaza, se bate fiecare bucata, se condimenteaza si se inmoaie in lapte rece. Apoi se lasa sa se scurga si se dau, pe rand, prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in grasimea incinsa pana se rumenesc. Snitelele de miel se servesc cu piure de cartofi si salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chutney de prune
Salata de vara cu mozzarella
Paine cu seminte
Bruschette cu dovlecei
Inghetata prajita
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Ciorbita de pui si fasolica verde
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Chiftelute din orez
Rosii umplute cu orez
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Piept de pui simplissime
Vanilla Club