Snitele de miel

Snitele de miel

Ingrediente:

2 pulpe din spate, 300 ml ulei, 50 gr faina, 2 oua, 100 gr pesmet fin, sare, piper, 200 ml lapte

Mod de preparare:

Se spala bine carnea, se usuca cu un servet si se dezoseaza. Se feliaza, se bate fiecare bucata, se condimenteaza si se inmoaie in lapte rece. Apoi se lasa sa se scurga si se dau, pe rand, prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in grasimea incinsa pana se rumenesc. Snitelele de miel se servesc cu piure de cartofi si salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pasca cu branza dulce
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Friptura de miel in slowcooker
Sparanghel verde cu bacon
Dulceata de portocale cu ciocolata
Piept de rata cu ciuperci
Rulada de omleta
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Tort cu mere si nuci
Pogacele cu jumeri
Salam de caracatita
Aperitiv in foi de napolitana
Drob de miel
Stifatho