Snitele de miel

Snitele de miel

Ingrediente:

2 pulpe din spate, 300 ml ulei, 50 gr faina, 2 oua, 100 gr pesmet fin, sare, piper, 200 ml lapte

Mod de preparare:

Se spala bine carnea, se usuca cu un servet si se dezoseaza. Se feliaza, se bate fiecare bucata, se condimenteaza si se inmoaie in lapte rece. Apoi se lasa sa se scurga si se dau, pe rand, prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in grasimea incinsa pana se rumenesc. Snitelele de miel se servesc cu piure de cartofi si salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura  cu mac
Rulada de vita cu sunca
Salata de cartofi cu ton
Baclavale traditionale
Prajitura cu mere si brinza
Chiftelute de carne
Cocktail-Totally Green
Feta cu rosii uscate,in ulei
Cotlete de vinete
Friptura de miel in slowcooker
Palet de dames
Branza cu verdeturi
Pogacsa
Pateuri umplute cu sunca
Fursecuri fine cu nuci