Snitele de miel

Snitele de miel

Ingrediente:

2 pulpe din spate, 300 ml ulei, 50 gr faina, 2 oua, 100 gr pesmet fin, sare, piper, 200 ml lapte

Mod de preparare:

Se spala bine carnea, se usuca cu un servet si se dezoseaza. Se feliaza, se bate fiecare bucata, se condimenteaza si se inmoaie in lapte rece. Apoi se lasa sa se scurga si se dau, pe rand, prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in grasimea incinsa pana se rumenesc. Snitelele de miel se servesc cu piure de cartofi si salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa gulas
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Prosciutto di Parma e melone
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Turta dulce din piscoturi
Omleta cu orez la cuptor
Savarine
Supa cu turnatei
Batoane de cereale
Crutoane aromate
Bulete din ciupercute
Somon afumat pe scandura de cedru
Bruschette cu dovlecei
Gogosele din flori de dovleac
Marmelada de zmeura