Snitele de miel

Snitele de miel

Ingrediente:

2 pulpe din spate, 300 ml ulei, 50 gr faina, 2 oua, 100 gr pesmet fin, sare, piper, 200 ml lapte

Mod de preparare:

Se spala bine carnea, se usuca cu un servet si se dezoseaza. Se feliaza, se bate fiecare bucata, se condimenteaza si se inmoaie in lapte rece. Apoi se lasa sa se scurga si se dau, pe rand, prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in grasimea incinsa pana se rumenesc. Snitelele de miel se servesc cu piure de cartofi si salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Ciocanele de pui cu varza
Inghetata de nectarine si caise
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Piept de pui, la cuptor
Supa de dovleac ( Butternut )
Chiftelute de calamari
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Tagliatelle cu ciuperci
Vegeta de casa
Vanilla Club
Supa Imperiala
Bors de iarna cu afumatura
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Risotto cu broccoli si kaiser