Snitele de miel

Snitele de miel

Ingrediente:

2 pulpe din spate, 300 ml ulei, 50 gr faina, 2 oua, 100 gr pesmet fin, sare, piper, 200 ml lapte

Mod de preparare:

Se spala bine carnea, se usuca cu un servet si se dezoseaza. Se feliaza, se bate fiecare bucata, se condimenteaza si se inmoaie in lapte rece. Apoi se lasa sa se scurga si se dau, pe rand, prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in grasimea incinsa pana se rumenesc. Snitelele de miel se servesc cu piure de cartofi si salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de vara cu mozzarella
Melcisori de pizza
Paine cu orez
Sarmale fara carne
Cartofi cu conopida si branza
Drob de miel
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Parmigiana di zucchine
Risotto cu broccoli si kaiser
Chec cu ficat
Fursecuri simple
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Chiftelute de urda in sos de rosii
Prajitura cu gutui si branza
Tagliatelle a La-Chef-A