Snitele de miel

Snitele de miel

Ingrediente:

2 pulpe din spate, 300 ml ulei, 50 gr faina, 2 oua, 100 gr pesmet fin, sare, piper, 200 ml lapte

Mod de preparare:

Se spala bine carnea, se usuca cu un servet si se dezoseaza. Se feliaza, se bate fiecare bucata, se condimenteaza si se inmoaie in lapte rece. Apoi se lasa sa se scurga si se dau, pe rand, prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in grasimea incinsa pana se rumenesc. Snitelele de miel se servesc cu piure de cartofi si salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa crema de ciuperci
Tarta cu crema de branza si zmeura
Salsa cruda
Dulceata de pere
Tarta cu brinza si zmeura
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Paine cu iaurt
Pogacsa
Brownies cu miere si seminte
Ardei copti pane
Tarta cu mere
Praz umplut cu ciuperci
Tarta cu crème brûlé
Fursecuri fine cu nuci
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta