Tocana de legume cu berbecut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Tocana de legume cu berbecut

Tocana de legume cu berbecut

Ingrediente:

500 gr berbecut ,500 gr cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, radacina si frunze, 1 ceapa, 2 linguri bulion, 2 linguri ulei, 1 lingura faina ,500 ml supa de legume ,foi dafin 1 ,sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se alege din piept sau spata, se spala, se dezoseaza si se taie bucati, se condimenteaza si se prajeste intr-o cratita. Cand este aproape prajita, se presara 1 lingura de faina, bulion si supa si se lasa sa fiarba incet la foc potrivit. Dupa cca 2 h se adauga morcovi, patrunjel, ceapa, cartofi, curatati, spalati, taiati felii si prajiti, foi de dafin  si citeva boabe de piper. Se fierb si legumele 1/2 h. Se serveste cu patrunjel verde proaspat tocat, din abundenta.

Adauga comentariu la reteta - Tocana de legume cu berbecut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Baclavale traditionale
Bulete cu cascaval la cuptor
Salata de telina,citrice si rodie
Chiftelute de calamari
Placinta  cu pui, spanac si branza
Gratin de paste si peste, cu bezea
Melcisori de pizza
Painici cu busuioc
Pui umplut cu telina si morcovi
Tarta cu vinete
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Cupola ninsa cu ciocolata
Salata de ton cu ardei gras
Palet de dames
Rosii umplute cu ton