Tocana de legume cu berbecut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Tocana de legume cu berbecut

Tocana de legume cu berbecut

Ingrediente:

500 gr berbecut ,500 gr cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, radacina si frunze, 1 ceapa, 2 linguri bulion, 2 linguri ulei, 1 lingura faina ,500 ml supa de legume ,foi dafin 1 ,sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se alege din piept sau spata, se spala, se dezoseaza si se taie bucati, se condimenteaza si se prajeste intr-o cratita. Cand este aproape prajita, se presara 1 lingura de faina, bulion si supa si se lasa sa fiarba incet la foc potrivit. Dupa cca 2 h se adauga morcovi, patrunjel, ceapa, cartofi, curatati, spalati, taiati felii si prajiti, foi de dafin  si citeva boabe de piper. Se fierb si legumele 1/2 h. Se serveste cu patrunjel verde proaspat tocat, din abundenta.

Adauga comentariu la reteta - Tocana de legume cu berbecut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aripioare prajite in crusta
Tagliatelle a La-Chef-A
Supa de pui - rapida
Salata Manager
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Crap la cuptor (pe gratar)
Painea tigru
Prajitura cu gutui si branza
Supa crema de ciuperci
Spinach and Feta Quesadilla
Sesame Chicken
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Dulceata de grapefruit
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Placinta  cu pui, spanac si branza