Tocana de legume cu berbecut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Tocana de legume cu berbecut

Tocana de legume cu berbecut

Ingrediente:

500 gr berbecut ,500 gr cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, radacina si frunze, 1 ceapa, 2 linguri bulion, 2 linguri ulei, 1 lingura faina ,500 ml supa de legume ,foi dafin 1 ,sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se alege din piept sau spata, se spala, se dezoseaza si se taie bucati, se condimenteaza si se prajeste intr-o cratita. Cand este aproape prajita, se presara 1 lingura de faina, bulion si supa si se lasa sa fiarba incet la foc potrivit. Dupa cca 2 h se adauga morcovi, patrunjel, ceapa, cartofi, curatati, spalati, taiati felii si prajiti, foi de dafin  si citeva boabe de piper. Se fierb si legumele 1/2 h. Se serveste cu patrunjel verde proaspat tocat, din abundenta.

Adauga comentariu la reteta - Tocana de legume cu berbecut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulouri din piept de pui
Chiftelute de carne
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Tort de ciocolata
Somon afumat pe scandura de cedru
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Friptura de mistret
Inghetata de nectarine si caise
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Tortelete cu crema Toffee
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Risotto cu broccoli si kaiser
Paine cu seminte