Tocana de legume cu berbecut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Tocana de legume cu berbecut

Tocana de legume cu berbecut

Ingrediente:

500 gr berbecut ,500 gr cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, radacina si frunze, 1 ceapa, 2 linguri bulion, 2 linguri ulei, 1 lingura faina ,500 ml supa de legume ,foi dafin 1 ,sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se alege din piept sau spata, se spala, se dezoseaza si se taie bucati, se condimenteaza si se prajeste intr-o cratita. Cand este aproape prajita, se presara 1 lingura de faina, bulion si supa si se lasa sa fiarba incet la foc potrivit. Dupa cca 2 h se adauga morcovi, patrunjel, ceapa, cartofi, curatati, spalati, taiati felii si prajiti, foi de dafin  si citeva boabe de piper. Se fierb si legumele 1/2 h. Se serveste cu patrunjel verde proaspat tocat, din abundenta.

Adauga comentariu la reteta - Tocana de legume cu berbecut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti Carbonara
Beef Bourguignon - Julia Child
Friptura de porc cu sorici
Bruschette cu legume si tofu
Chiftelute de carne
Aluat cu branza
Supa de gulii
Chutney de prune
Chec de carne
Chec de carne
Prajitura cu zmeura si pomelo
Prosciutto di Parma e melone
Biscuiti cu Nutella
Melcisori de pizza
Chocolate Gugelhupf