Tocana de legume cu berbecut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Tocana de legume cu berbecut

Tocana de legume cu berbecut

Ingrediente:

500 gr berbecut ,500 gr cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, radacina si frunze, 1 ceapa, 2 linguri bulion, 2 linguri ulei, 1 lingura faina ,500 ml supa de legume ,foi dafin 1 ,sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se alege din piept sau spata, se spala, se dezoseaza si se taie bucati, se condimenteaza si se prajeste intr-o cratita. Cand este aproape prajita, se presara 1 lingura de faina, bulion si supa si se lasa sa fiarba incet la foc potrivit. Dupa cca 2 h se adauga morcovi, patrunjel, ceapa, cartofi, curatati, spalati, taiati felii si prajiti, foi de dafin  si citeva boabe de piper. Se fierb si legumele 1/2 h. Se serveste cu patrunjel verde proaspat tocat, din abundenta.

Adauga comentariu la reteta - Tocana de legume cu berbecut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fettuccine cu ton si rosii
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Gugelhupf cu marmelada
Melcisori de pizza
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Cornuri cu unt
Cozonaci cu nuca si mac
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Salata de mango
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Pasca cu branza dulce
Rulada de omleta
Rulouri din piept de pui
Pasta de avocado