Frigarui de pui

Reteta culinara » Retete fripturi » Frigarui de pui

Frigarui de pui

frigarui_17

Ingrediente:

  • 3 bucati mari piept de pui
  • 15-20 bete de 35 cm
  • ardei gras tricolor
  • ceapa
  • ciuperci
  • zucchini
  • ananas
  • rosii

Marinata:

  • 4-5 linguri ulei de arahide
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita miere de albine
  • 1 ramurica rozmarin
  • 3 lingurite sos de soia
  • 5 linguri lapte batut/butter milk
  • sare
  • piper
  • chili/sau boia de ardei


frigarui_18

Pregatim ingredientele.

frigarui_10

frigarui_12

Amestecam mustarul cu mierea,sosul de soia si uleiul de arahide,
pina arata ca o maioneza.

frigarui_7

Condimentam si adaugam frunzulitele de rozmarin..era sa uit laptele batut.
Amesteacm bine,si turnam peste carnea taiata in bucati generoase ,acoperim si lasam peste noapte in frigider.
Spalam si curatam legumele.Le taiem bucati/felii.La ciuperci eu am rupt codita.
Bagam legumele si carnea pe bete,dupa cum avem pofta..
Din legumaraia ramasa,am facut si citeva frigarui vegetale.

frigarui_13

La grilat cu ele!

Am servit cu salata de cartofi cu iarba ciorii si masline + salata de castraveti cu aceeasi iarba ,ulei si otet de mere.
Pentru ca aveam si niste porumb fiert,l-am grilat putinsi l-am servit pe linga frigaruile vegetale stropit tot cu ulei de masline si otet balsamic .

Adauga comentariu la reteta - Frigarui de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu tofu si ciocolata
Chiftelute cu porumb
Castraveti cu maioneza de avocado
Prajitura cu mere si brinza
Chiftelute de urda in sos de rosii
Maultaschen cu sos de rosii
Spaghetti Carbonara
Chiftelute de calamari
Polos
Rosii umplute cu orez
Tiramisu
Dulceata de pere
Ciorba de rosii II
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Pasca cu branza dulce