Ingrediente:
- 3 bucati mari piept de pui
- 15-20 bete de 35 cm
- ardei gras tricolor
- ceapa
- ciuperci
- zucchini
- ananas
- rosii
Marinata:
- 4-5 linguri ulei de arahide
- 1 lingura mustar
- 1 lingurita miere de albine
- 1 ramurica rozmarin
- 3 lingurite sos de soia
- 5 linguri lapte batut/butter milk
- sare
- piper
- chili/sau boia de ardei
Pregatim ingredientele.
Amestecam mustarul cu mierea,sosul de soia si uleiul de arahide,
pina arata ca o maioneza.
Condimentam si adaugam frunzulitele de rozmarin..era sa uit laptele batut.
Amesteacm bine,si turnam peste carnea taiata in bucati generoase ,acoperim si lasam peste noapte in frigider.
Spalam si curatam legumele.Le taiem bucati/felii.La ciuperci eu am rupt codita.
Bagam legumele si carnea pe bete,dupa cum avem pofta..
Din legumaraia ramasa,am facut si citeva frigarui vegetale.
La grilat cu ele!
Am servit cu salata de cartofi cu iarba ciorii si masline + salata de castraveti cu aceeasi iarba ,ulei si otet de mere.
Pentru ca aveam si niste porumb fiert,l-am grilat putinsi l-am servit pe linga frigaruile vegetale stropit tot cu ulei de masline si otet balsamic .
< Anterior | Urmator > |
---|