Frigarui de pui

Reteta culinara » Retete fripturi » Frigarui de pui

Frigarui de pui

frigarui_17

Ingrediente:

  • 3 bucati mari piept de pui
  • 15-20 bete de 35 cm
  • ardei gras tricolor
  • ceapa
  • ciuperci
  • zucchini
  • ananas
  • rosii

Marinata:

  • 4-5 linguri ulei de arahide
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita miere de albine
  • 1 ramurica rozmarin
  • 3 lingurite sos de soia
  • 5 linguri lapte batut/butter milk
  • sare
  • piper
  • chili/sau boia de ardei


frigarui_18

Pregatim ingredientele.

frigarui_10

frigarui_12

Amestecam mustarul cu mierea,sosul de soia si uleiul de arahide,
pina arata ca o maioneza.

frigarui_7

Condimentam si adaugam frunzulitele de rozmarin..era sa uit laptele batut.
Amesteacm bine,si turnam peste carnea taiata in bucati generoase ,acoperim si lasam peste noapte in frigider.
Spalam si curatam legumele.Le taiem bucati/felii.La ciuperci eu am rupt codita.
Bagam legumele si carnea pe bete,dupa cum avem pofta..
Din legumaraia ramasa,am facut si citeva frigarui vegetale.

frigarui_13

La grilat cu ele!

Am servit cu salata de cartofi cu iarba ciorii si masline + salata de castraveti cu aceeasi iarba ,ulei si otet de mere.
Pentru ca aveam si niste porumb fiert,l-am grilat putinsi l-am servit pe linga frigaruile vegetale stropit tot cu ulei de masline si otet balsamic .

Adauga comentariu la reteta - Frigarui de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec negru
Medalion de vinete
Gratin de broccoli si conopida
Salam de caracatita
Tort din albusuri
Chocolate cheesecake
Um Ali - budinca egipteana din paine
Cocktail-Totally Green
Chec de carne
Caviar de vinete
Brezel (covrigi nemtesti)
Somon salbatic cu crusta de brinza
Ciorba de rosii II
Salata de telina si morcovi rasi
Gogosele din flori de dovleac