Polos

Polos

Fursecuri pentru  Craciun

alt

Ingrediente:

  • 250 gr de unt
  • 140gr de zahar pudr
  • 25 gr de cacao
  • 10 gr de zahar vanilat
  • o priza de sare
  • 100 gr de ou (la mine au fost doua oo M)
  • 200 gr de faina

 

Pentru crema:

300gr de ciocolata si 300ml de frisca lichida

 

Incalzim cuptorul la 160 de grade.
Se freaca spuma untul,zaharul pudra,cacaoa, sarea si zaharul vanilat se adauga ouale pe rand. Eu le-am pus cu lingura si la urma se pune faina, mai mixam un pic sa se amestece si faina si gata compozita.

alt

alt

Se pune cu poschul gramajoare de vreo 2cm in tava neunsa, nu se lipesc ca au destul unt. Daca puneti gramajoare mari se latesc prea mult.

alt

Lasati la cuptor in jur de 12 sau 15 minute.

alt

Crema am facut-o cu o seara inainte
Am pus ciocolata la topit pe aburi, separat am dat intr-un clocot frisca lichida, dupa ce sa topit ciocolata am pus frisca fierbinte si am mixat vreo 2 minute.Am lasat la rece peste noapte si dimineata am facut polos si le-am umplut cu crema, voi puteti face orice crema doriti.

Adauga comentariu la reteta - Polos


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa din trei feluri de peste
Muschiulet de porc cu susan
Paine pictata
Fursecuri simple
Supa de gulii
Baclavale traditionale
Legume umplute
Crenvursti in aluat
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Tarta de ciocolata
Tarta sarata din frunze de conopida
Cotlete de vinete
Pesto rosso
Rulada de pui intreg
Pateuri cu ciuperci