Polos

Polos

Fursecuri pentru  Craciun

alt

Ingrediente:

  • 250 gr de unt
  • 140gr de zahar pudr
  • 25 gr de cacao
  • 10 gr de zahar vanilat
  • o priza de sare
  • 100 gr de ou (la mine au fost doua oo M)
  • 200 gr de faina

 

Pentru crema:

300gr de ciocolata si 300ml de frisca lichida

 

Incalzim cuptorul la 160 de grade.
Se freaca spuma untul,zaharul pudra,cacaoa, sarea si zaharul vanilat se adauga ouale pe rand. Eu le-am pus cu lingura si la urma se pune faina, mai mixam un pic sa se amestece si faina si gata compozita.

alt

alt

Se pune cu poschul gramajoare de vreo 2cm in tava neunsa, nu se lipesc ca au destul unt. Daca puneti gramajoare mari se latesc prea mult.

alt

Lasati la cuptor in jur de 12 sau 15 minute.

alt

Crema am facut-o cu o seara inainte
Am pus ciocolata la topit pe aburi, separat am dat intr-un clocot frisca lichida, dupa ce sa topit ciocolata am pus frisca fierbinte si am mixat vreo 2 minute.Am lasat la rece peste noapte si dimineata am facut polos si le-am umplut cu crema, voi puteti face orice crema doriti.

Adauga comentariu la reteta - Polos


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorbita de conopida cu piept de pui
Kunefe (cataif)
Rulada de pui
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Drob de pui
Baton de vanilie
Supa din trei feluri de peste
Gugelhupf cu marmelada
Capunti alla puttanesca
Tarta cu crema de branza si zmeura
Chutney de prune
Tarta rustica cu piersici
Pui la cuptor