Ciorba pescareasca

Ciorba pescareasca

Ingrediente:

1 kg de peste marunt (obleti, ghibarti etc.), 1 kg de peste mare (crap sau somn), 2 cepe, 1/2 kg rosii, 2 ardei grasi, 1 radacina de patrunjel, 1 radacina hrean, agurida, corcoduse verzi sau sare de lamaie, leustean si patrunjel, sare, piper

Mod de preparare:

Se pune la fiert pestele marunt. Cand este gata, se strecoara zeama si in ea se fierbe tot zarzavatul. Cand este gata se strecoara din nou zeama si se adauga bucatile de peste mare. Dupa ce a fiert, se acreste cu agurida, corcoduse sau sare de lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba pescareasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta sarata din frunze de conopida
Rulada de vita cu sunca
Vanilla Club
Placinta cu branza sarata
Crostoni cu miel
Pogacsa
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Brownies cu miere si seminte
Vinete umplute
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Baton de vanilie
Baclavale traditionale
Aluat cu branza
Prajitura Lia
Tagliatelle cu ciuperci