Ciorba pescareasca

Ciorba pescareasca

Ingrediente:

1 kg de peste marunt (obleti, ghibarti etc.), 1 kg de peste mare (crap sau somn), 2 cepe, 1/2 kg rosii, 2 ardei grasi, 1 radacina de patrunjel, 1 radacina hrean, agurida, corcoduse verzi sau sare de lamaie, leustean si patrunjel, sare, piper

Mod de preparare:

Se pune la fiert pestele marunt. Cand este gata, se strecoara zeama si in ea se fierbe tot zarzavatul. Cand este gata se strecoara din nou zeama si se adauga bucatile de peste mare. Dupa ce a fiert, se acreste cu agurida, corcoduse sau sare de lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba pescareasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftele din legume
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Painici cu busuioc
Caracatita in ulei
Inghetata de cocos
Tort cu mere si nuci
Pogacele cu jumeri
Mancarica de gulas
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Risotto cu broccoli si kaiser
Friptura de miel in slowcooker
Aluat cu branza
Crutoane aromate
Ciorba din pipote de curcan
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean