Supa de rosii cu sos Pesto

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa de rosii cu sos Pesto

Supa de rosii cu sos Pesto

INGREDIENTE:

900 ml zeama de supa de pui ,1 conserva (400 ml) rosii maruntite cu sos, 1 conserva (400 ml) rosii maruntite cu usturoi si ceapa ,1 cana smantana grasa ,2 linguri sos Pesto ,sare, piper dupa gust

MOD DE PREPARARE:


Puneti zeama de supa de pui intr-o oala, dati intr-un clocot si lasati pe foc pana zeama se reduce o treime. Turnati apoi ambele conserve de rosii, dati in clocot, puneti apoi smantana, reduceti focul la minim si fierbeti cam 15 minute. Mixati apoi amestecul intr-un blender, asezonati cu sare si piper, puneti in boluri si turnati deasupra fiecaruia sos Pesto.

Adauga comentariu la reteta - Supa de rosii cu sos Pesto


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Parmigiana di zucchine
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Creveti crocanti cu cocos
Polos
Rulada de vita cu sunca
Lasagne cu spanac si branza chevre
Crutoane aromate
Cornuri cu unt
Pogacele cu jumeri
Piept de pui afumat
Tarta rustica cu piersici
Chiftelute de urda in sos de rosii
Supa de chimen
Tort de ciocolata