Supa de rosii cu sos Pesto

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa de rosii cu sos Pesto

Supa de rosii cu sos Pesto

INGREDIENTE:

900 ml zeama de supa de pui ,1 conserva (400 ml) rosii maruntite cu sos, 1 conserva (400 ml) rosii maruntite cu usturoi si ceapa ,1 cana smantana grasa ,2 linguri sos Pesto ,sare, piper dupa gust

MOD DE PREPARARE:


Puneti zeama de supa de pui intr-o oala, dati intr-un clocot si lasati pe foc pana zeama se reduce o treime. Turnati apoi ambele conserve de rosii, dati in clocot, puneti apoi smantana, reduceti focul la minim si fierbeti cam 15 minute. Mixati apoi amestecul intr-un blender, asezonati cu sare si piper, puneti in boluri si turnati deasupra fiecaruia sos Pesto.

Adauga comentariu la reteta - Supa de rosii cu sos Pesto


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute din orez
Friptura de porc cu sorici
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Tiramisu de capsuni si cocos
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Tortelete cu crema Toffee
Painea tigru
Prajitura cu tofu si ciocolata
Sparanghel verde cu bacon
Tropical salad with coconut shrimps
Pulpe de rata cu bere si stafide
Inghetata de cocos
Schichttorte  Baumkuchen
Banana Daiquiri
Aluat cu branza