Supa de rosii cu sos Pesto

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa de rosii cu sos Pesto

Supa de rosii cu sos Pesto

INGREDIENTE:

900 ml zeama de supa de pui ,1 conserva (400 ml) rosii maruntite cu sos, 1 conserva (400 ml) rosii maruntite cu usturoi si ceapa ,1 cana smantana grasa ,2 linguri sos Pesto ,sare, piper dupa gust

MOD DE PREPARARE:


Puneti zeama de supa de pui intr-o oala, dati intr-un clocot si lasati pe foc pana zeama se reduce o treime. Turnati apoi ambele conserve de rosii, dati in clocot, puneti apoi smantana, reduceti focul la minim si fierbeti cam 15 minute. Mixati apoi amestecul intr-un blender, asezonati cu sare si piper, puneti in boluri si turnati deasupra fiecaruia sos Pesto.

Adauga comentariu la reteta - Supa de rosii cu sos Pesto


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de Boeuf
Rulada de omleta
Rulada de ciuperci
Bulete cu cascaval la cuptor
Pateu din ficatei de pui
Pui la cuptor
Prajitura cu mere si brinza
Salata de telina si morcovi rasi
Pasca cu ciocolata
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Pate Brisee
Chec aperitiv,stelute si braduti
Savarine
Tamagoyaki
Castraveti cu maioneza de avocado