Supa de rosii cu sos Pesto

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa de rosii cu sos Pesto

Supa de rosii cu sos Pesto

INGREDIENTE:

900 ml zeama de supa de pui ,1 conserva (400 ml) rosii maruntite cu sos, 1 conserva (400 ml) rosii maruntite cu usturoi si ceapa ,1 cana smantana grasa ,2 linguri sos Pesto ,sare, piper dupa gust

MOD DE PREPARARE:


Puneti zeama de supa de pui intr-o oala, dati intr-un clocot si lasati pe foc pana zeama se reduce o treime. Turnati apoi ambele conserve de rosii, dati in clocot, puneti apoi smantana, reduceti focul la minim si fierbeti cam 15 minute. Mixati apoi amestecul intr-un blender, asezonati cu sare si piper, puneti in boluri si turnati deasupra fiecaruia sos Pesto.

Adauga comentariu la reteta - Supa de rosii cu sos Pesto


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tagliatelle a La-Chef-A
Supa gulas
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Salata de telina si morcovi rasi
Paine cu iaurt
Oua tari cu sos
Barcute de vinete
Cartofi in crusta de mustar
Tarta cu rucola
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Prajitura Latte Macchiato
Faguri cu forma
Beef Bourguignon - Julia Child
Bulete cu cascaval la cuptor