Supa crema de morcovi si ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa crema de morcovi si ciuperci

Supa crema de morcovi si ciuperci

INGREDIENTE:

500 gr ciuperci ,200 gr margarina sau unt ,100 gr faina ,1-2 felii paine,frunze de telina ,1 radacina de telina ,150 gr morcovi ,o ceapa ,sare dupa gust

MOD DE PREPARARE:

Ciupercile se spala, se taie cubulete si se amesteca bine cu 100 grame de margarina topita. Se curata zarzavatul, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se caleste faina in margarina ramasa si se stinge cu putina supa. Se strecoara supa, apoi se amesteca bine cau zarzavatul dat prin masina de tocat si cu faina calita. Se adauga ciupercile, date prin masina impreuna cu miezul de paine, si se pune din nou vasul la foc potrivit, amestecand bine. Cand compozitia incepe sa se lege putin, se ia vasul de pe foc.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi si ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri
Legume umplute
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Batoane de cereale
Supa-crema de broccoli
Capunti alla puttanesca
Baton de vanilie
Salata de fasole cu ton
Chiftele din legume
Rosii umplute cu ton
Cupola ninsa cu ciocolata
Papanasi
Salata Manager
Tort de ciuperci
Pachetele cu porumb si branza