Supa crema de morcovi si ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa crema de morcovi si ciuperci

Supa crema de morcovi si ciuperci

INGREDIENTE:

500 gr ciuperci ,200 gr margarina sau unt ,100 gr faina ,1-2 felii paine,frunze de telina ,1 radacina de telina ,150 gr morcovi ,o ceapa ,sare dupa gust

MOD DE PREPARARE:

Ciupercile se spala, se taie cubulete si se amesteca bine cu 100 grame de margarina topita. Se curata zarzavatul, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se caleste faina in margarina ramasa si se stinge cu putina supa. Se strecoara supa, apoi se amesteca bine cau zarzavatul dat prin masina de tocat si cu faina calita. Se adauga ciupercile, date prin masina impreuna cu miezul de paine, si se pune din nou vasul la foc potrivit, amestecand bine. Cand compozitia incepe sa se lege putin, se ia vasul de pe foc.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi si ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prosciutto di Parma e melone
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Pateu din ficatei de pui
Paste cu ciuperci si rosii
Rulada de ciuperci
Cosulete umplute
Friptura de curcan cu mere
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Sparanghel verde cu bacon
Paine  pe vatra
Cartofi cu conopida si branza
Chiftelute cu porumb
Placinta  cu pui, spanac si branza