Supa crema de morcovi si ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa crema de morcovi si ciuperci

Supa crema de morcovi si ciuperci

INGREDIENTE:

500 gr ciuperci ,200 gr margarina sau unt ,100 gr faina ,1-2 felii paine,frunze de telina ,1 radacina de telina ,150 gr morcovi ,o ceapa ,sare dupa gust

MOD DE PREPARARE:

Ciupercile se spala, se taie cubulete si se amesteca bine cu 100 grame de margarina topita. Se curata zarzavatul, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se caleste faina in margarina ramasa si se stinge cu putina supa. Se strecoara supa, apoi se amesteca bine cau zarzavatul dat prin masina de tocat si cu faina calita. Se adauga ciupercile, date prin masina impreuna cu miezul de paine, si se pune din nou vasul la foc potrivit, amestecand bine. Cand compozitia incepe sa se lege putin, se ia vasul de pe foc.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi si ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Carne de miel in stil mongolez
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Banana Daiquiri
Sparanghel verde cu bacon
Tort din alune de copac
Pui la cuptor
Pulpe de rata cu bere si stafide
Baclavale traditionale
Cartofi in crusta de mustar
Tarta cu crema de branza si zmeura
Salata de telina si morcovi rasi
Barcute de vinete
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Supa de gulii