Supa crema de morcovi si ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa crema de morcovi si ciuperci

Supa crema de morcovi si ciuperci

INGREDIENTE:

500 gr ciuperci ,200 gr margarina sau unt ,100 gr faina ,1-2 felii paine,frunze de telina ,1 radacina de telina ,150 gr morcovi ,o ceapa ,sare dupa gust

MOD DE PREPARARE:

Ciupercile se spala, se taie cubulete si se amesteca bine cu 100 grame de margarina topita. Se curata zarzavatul, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se caleste faina in margarina ramasa si se stinge cu putina supa. Se strecoara supa, apoi se amesteca bine cau zarzavatul dat prin masina de tocat si cu faina calita. Se adauga ciupercile, date prin masina impreuna cu miezul de paine, si se pune din nou vasul la foc potrivit, amestecand bine. Cand compozitia incepe sa se lege putin, se ia vasul de pe foc.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi si ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Schichttorte  Baumkuchen
Caracatita in ulei
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Chutney de prune
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Paine pictata
Painea tigru
Ciorba de salata
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Pateuri cu ciuperci
Tarta cu crema de branza si zmeura
Medalion de vinete
Painici cu busuioc
Fettuccine cu ton si rosii
Risotto cu broccoli si kaiser