Chiftele umplute

Chiftele umplute

Ingrediente:


600g carne tocata (amestec vita - porc), 1 morcov, 1 ceapa, 100g mazare, 100g telina, 1 ardei gras rosu l 150g cascaval l 1 lingurita rasa cimbru uscat, 250g ulei (pt. prajit), 1 ou, 1 lingura pesmet, 2-3 linguri faina, ± sare, piper


Mod de preparare:

Pune intr-un castron mai mare carnea tocata, 1 ou, pesmetul, cimbrul si potriveste de sare si piper. Framanta bine tocatura, apoi imparte-o in 8 parti si pune-o la frigider pentru 30 de minute. Toaca marunt ceapa, da pe razatoarea mare morcovul, cascavalul si telina si taie in cubulete ardeiul gras. Amesteca toate acestea, intr-un castron impreuna cu mazarea si oul ramas. Scoate carnea din frigider, formeaza din aceasta 8 chiftele si preseaza-le intre palme, apoi pune in mijlocul fiecarei chiftele cate 1 lingura din amestecul de legume. Impacheteaza umplutura in carnea tocata si preseaza bine chiftelele, dupa care treci-le prin faina si pune-le intr-o tigaie mare in uleiul bine incins. Prajeste-le 10-12 minute la foc mic spre mediu, pana cand se rumenesc frumos pe ambele parti. Scoate-le pe sevetele absorbante si lasa-le sa se scurga de ulei. Servestele calde, cu salata verde si orneaza cu feliute de morcovi.

Adauga comentariu la reteta - Chiftele umplute


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pesto rosso
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Tarta cu mere
Salata de sfecla rosie cu pui
Pachetele cu porumb si branza
Caramel Tiramisu
Rosii umplute cu ton
Cheesecake cu rosii si busuioc
Paine rapida fara drojdie
Prosciutto di Parma e melone
Cranberry Muffins
Aluat cu branza
Caltabosi
Ardei copti pane
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate