Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Ingrediente:

1kg ciuperci de padure, 3-4 cepe, 2leg. patrunjel, 150ml ulei, 1l lapte, 3 linguri faina, ± sare, piper

Mod de preparare:

Se curata si se spala ciupercile, se toaca marunt si se oparesc in apa cu sare. Intr-un tuci (neaparat) se pune uleiul la incins si se calesc ceapa si patrunjelul, tocate marunt. Se pun ciupercile oparite si se mai prajesc 10-15 minute, amestecand incontinuu, pentru a nu se lipi. Se pune apoi laptele si se lasa sa fiarba la foc mic 30 de minute. La sfarsit, se adauga faina desfacuta in putin lapte si se mai fierbe 5 minute pana se ingroasa ciulamaua. Se potriveste de sare si piper si se mananca cu mamaliga.

Adauga comentariu la reteta - Ciulama de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Compot de rubarba
Parjoale de vara
Cozonac
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Marmelada de zmeura
Aripioare prajite in crusta
Muffins cu usturoi si ierburi
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Prajitura cu visine si ciocolata
Cirnati cu fenel
Rosii umplute cu orez
Prajitura cu mere caramel
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Somon salbatic in sos de vin cu marar