Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Ingrediente:

1kg ciuperci de padure, 3-4 cepe, 2leg. patrunjel, 150ml ulei, 1l lapte, 3 linguri faina, ± sare, piper

Mod de preparare:

Se curata si se spala ciupercile, se toaca marunt si se oparesc in apa cu sare. Intr-un tuci (neaparat) se pune uleiul la incins si se calesc ceapa si patrunjelul, tocate marunt. Se pun ciupercile oparite si se mai prajesc 10-15 minute, amestecand incontinuu, pentru a nu se lipi. Se pune apoi laptele si se lasa sa fiarba la foc mic 30 de minute. La sfarsit, se adauga faina desfacuta in putin lapte si se mai fierbe 5 minute pana se ingroasa ciulamaua. Se potriveste de sare si piper si se mananca cu mamaliga.

Adauga comentariu la reteta - Ciulama de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salsa cruda
Paine rapida fara drojdie
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Vinete umplute
Confit de canard
Chec aperitiv,stelute si braduti
Caviar de vinete
Manti
Lasagne cu spanac si branza chevre
Chec negru
Pasta de avocado
Bulion de rosii
Ciorba de miel
Faguri cu forma
Somon salbatic in sos de vin cu marar