Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Ingrediente:

1kg ciuperci de padure, 3-4 cepe, 2leg. patrunjel, 150ml ulei, 1l lapte, 3 linguri faina, ± sare, piper

Mod de preparare:

Se curata si se spala ciupercile, se toaca marunt si se oparesc in apa cu sare. Intr-un tuci (neaparat) se pune uleiul la incins si se calesc ceapa si patrunjelul, tocate marunt. Se pun ciupercile oparite si se mai prajesc 10-15 minute, amestecand incontinuu, pentru a nu se lipi. Se pune apoi laptele si se lasa sa fiarba la foc mic 30 de minute. La sfarsit, se adauga faina desfacuta in putin lapte si se mai fierbe 5 minute pana se ingroasa ciulamaua. Se potriveste de sare si piper si se mananca cu mamaliga.

Adauga comentariu la reteta - Ciulama de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon la gratar
Branza cu verdeturi
Taameia
Salata de cartofi cu ton
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Fursecuri simple
Piept de pui, la cuptor
Placinta  cu pui, spanac si branza
Aluat cu branza
Salata de tortellini
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Chec de carne
Supa de rosii
Brownies cu miere si seminte
Pate Brisee