Coaste de porc la gratar cu cartofi copti

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Coaste de porc la gratar cu cartofi copti

Coaste de porc la gratar cu cartofi copti

Ingrediente:

800g piept de porc cu coaste, 4 cartofi mari, 100g cascaval, 1 ou,1 lingura pasta de tomate, 2 catei de usturoi, 1 leg. coriandru verde, 8 linguri ulei, 1 salata, 1 ceapa rosie, 1 lamaie, ± sare, piper

Mod de preparare:

Curata pieptul de pielite si de partile grase in exces, spala-l, scurge-l bine de apa si presara-l cu sare si piper. Piseaza intr-o piulita usturoiul impreuna cu coriandrul tocat si o lingurita rasa de sare grunjoasa. Adauga pasta de tomate, 3-4 linguri de ulei si zeama de la jumatate de lamaie. Omogenizeaza bine si unge cu acest amestec pieptul de porc pe toate partile. Pune-l apoi pe un gratar bine incins si frige-l 20-25 de minute sau pana ce se rumeneste frumos pe ambele parti. Intre timp, spala cartofii, pune-i intr-o tava si coace-i in cuptorul incins circa 30 -40 de minute. Taie o latura fiecarui cartof, scoate o parte din miezul acestora si umple-i cu un amestec facut din cascaval ras si ou. Pune cartofii din nou la cuptor pentru inca 7- 8 minute. Seveste pieptul de porc cu cartofi copti si cu salata verde preparata cu ceapa, ulei si zeama de lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Coaste de porc la gratar cu cartofi copti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Maultaschen cu sos de rosii
Crema Toffee
Crutoane aromate
Agliata Verde
Bruschette cu legume si tofu
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Dulceata de portocale cu ciocolata
Supa de gulii
Castraveti cu maioneza de avocado
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Tiramisu de capsuni si cocos
Ciuperci umplute cu legume
Muffins cu spanac
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Ciorba de rosii II