Crap umplut cu ciuperci

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Crap umplut cu ciuperci

Crap umplut cu ciuperci

Ingrediente:

1 crap de circa 1,5 kg, 500g ciuperci proaspete, 2 leg. patrunjel, 500g rosii, 250ml vin alb sec, 100 ml ulei de masline, ± sare, piper


Mod de preparare:

Se curata si se spala bine pestele, apoi se sareaza si se pipereaza. Ciupercile se spala, se taie feliute, se calesc, impreuna cu patrunjelul tocat, in uleiul de masline. Se asaza pestele intr-o tava unsa cu ulei si se umple cu o parte din ciuperci. Restul de ciuperci si rosiile se pun imprejurul pestelui; se pune vinul, se potriveste de sare si piper si se baga la cuptor pentru cca. 30 de minute, la foc potrivit.

Adauga comentariu la reteta - Crap umplut cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Varza rosie cu mar
Tocanita de naut la cuptor
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Salam de caracatita
Caipirinha
Melcisori de pizza
Confit de canard
Baton de vanilie
Rulada de pui
Fursecuri simple
Ciorba din pipote de curcan
Ardei umpluti,mai altfel
Supa de gulii
Cozonac
Salata Manager