Crap umplut cu ciuperci

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Crap umplut cu ciuperci

Crap umplut cu ciuperci

Ingrediente:

1 crap de circa 1,5 kg, 500g ciuperci proaspete, 2 leg. patrunjel, 500g rosii, 250ml vin alb sec, 100 ml ulei de masline, ± sare, piper


Mod de preparare:

Se curata si se spala bine pestele, apoi se sareaza si se pipereaza. Ciupercile se spala, se taie feliute, se calesc, impreuna cu patrunjelul tocat, in uleiul de masline. Se asaza pestele intr-o tava unsa cu ulei si se umple cu o parte din ciuperci. Restul de ciuperci si rosiile se pun imprejurul pestelui; se pune vinul, se potriveste de sare si piper si se baga la cuptor pentru cca. 30 de minute, la foc potrivit.

Adauga comentariu la reteta - Crap umplut cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de telina si morcovi rasi
Chocolate cheesecake
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Ardei umpluti
Supa de gulii
Antricot cu sos de piper verde
Salata de cartofi cu ton
Rulada de omleta
Rulada de ciuperci
Aripi de curcan tandoori
Cozonac cu mac si alune de padure
Rulada cu cascaval
Chutney de prune si ardei
Rulada de omleta
Caramel Tiramisu