Escalop la cuptor

Escalop la cuptor

Ingrediente:

6 felii mari de muschi de vita, 4 linguri faina, 4 linguri pesmet, 2 oua, 50g unt, 6 felii de costita, 100g cascaval, ± sare, piper

Mod de preparare:

Bate feliile de muschi cu ciocanul de snitele pana cand se subtiaza uniform, apoi condimenteaza-le cu sare si piper. Treci fiecare felie prin faina, ou batut si apoi prin pesmet si prajeste-o in unt, pe ambele parti. Asaza feliile prajite intr-o tava unsa cu unt si pe fiecare bucata de carne pune cate o felie de costita sau sunca. Peste acestea rade cascavalul si poti sa torni si ou batut daca a mai ramas. Pune tava la cuptor pentru 20 - 30 de minute. Se serveste cu garnitura de cartofi si cu salata de sezon.

Adauga comentariu la reteta - Escalop la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec aperitiv,stelute si braduti
Paste cu ciuperci si rosii
Bors de iarna cu afumatura
Salata de tortellini
Pesto di rucola
Cozonaci cu nuca si mac
Cornuri cu unt
Salata de telina si morcovi rasi
Mancarica de gulas
Agliata Verde
Aluat cu branza
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Crap la cuptor (pe gratar)
Supa de pasare cu fructe goji
Banana Daiquiri