Escalop la cuptor

Escalop la cuptor

Ingrediente:

6 felii mari de muschi de vita, 4 linguri faina, 4 linguri pesmet, 2 oua, 50g unt, 6 felii de costita, 100g cascaval, ± sare, piper

Mod de preparare:

Bate feliile de muschi cu ciocanul de snitele pana cand se subtiaza uniform, apoi condimenteaza-le cu sare si piper. Treci fiecare felie prin faina, ou batut si apoi prin pesmet si prajeste-o in unt, pe ambele parti. Asaza feliile prajite intr-o tava unsa cu unt si pe fiecare bucata de carne pune cate o felie de costita sau sunca. Peste acestea rade cascavalul si poti sa torni si ou batut daca a mai ramas. Pune tava la cuptor pentru 20 - 30 de minute. Se serveste cu garnitura de cartofi si cu salata de sezon.

Adauga comentariu la reteta - Escalop la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cartofi in crusta de mustar
Paine cu seminte
Tarte Flambée
Paine cu iaurt
Saratele
Salata de cartofi cu ton
Ardei umpluti
Rulada de omleta
Vinete umplute
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Melcisori de pizza
Compot de rubarba
Tropical salad with coconut shrimps
Paine cu orez
Crostoni cu miel