Ficatei excelenti

Ficatei excelenti

Ingrediente:

piept proaspat de porc, ulei de masline, 2 andive, 1kg ficatei de pui, sare, cimbru, usturoi

Mod de preparare:

20-30 minute intr-o tigaie incapatoare se calesc doua felii de piept proaspat de porc, in ulei de masline. Se adauga doua andive taiate fasii, jumatate de kilogram de ficatei de pui si se condimenteaza cu sare si cimbru. Se lasa sa fiarba inabusit sub capac si inainte cu 10 minute de a fi gata se sting cu un pahar de vin alb sec si se amesteca un catel de usturoi pisat. Merg de minune cu orez, paste sau carofi gratinati.

Adauga comentariu la reteta - Ficatei excelenti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bulion de rosii
Praz umplut cu ciuperci
Fursecuri cu gem
Ciorba de miel
Tiramisu
Melitzanosalata Agioritiki
Melcisori de pizza
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Tarte Flambée
Ghiveci de orez cu legume
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Pesto rosso
Pui cu legume de primavara
Prajitura  cu mac
Chec de carne