Ficatei excelenti

Ficatei excelenti

Ingrediente:

piept proaspat de porc, ulei de masline, 2 andive, 1kg ficatei de pui, sare, cimbru, usturoi

Mod de preparare:

20-30 minute intr-o tigaie incapatoare se calesc doua felii de piept proaspat de porc, in ulei de masline. Se adauga doua andive taiate fasii, jumatate de kilogram de ficatei de pui si se condimenteaza cu sare si cimbru. Se lasa sa fiarba inabusit sub capac si inainte cu 10 minute de a fi gata se sting cu un pahar de vin alb sec si se amesteca un catel de usturoi pisat. Merg de minune cu orez, paste sau carofi gratinati.

Adauga comentariu la reteta - Ficatei excelenti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Drob de pui
Cozonac Grania
Piept de pui simplissime
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Muschiulet de porc cu susan
Paine rapida fara drojdie
Butternut umplut
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Crema de zahar ars
Castraveti cu maioneza de avocado
Muffins cu dovleac(Butternut)
Oua tari cu sos
Capunti alla puttanesca
Somloi Galuska
Bors de iarna cu afumatura