Ficatei excelenti

Ficatei excelenti

Ingrediente:

piept proaspat de porc, ulei de masline, 2 andive, 1kg ficatei de pui, sare, cimbru, usturoi

Mod de preparare:

20-30 minute intr-o tigaie incapatoare se calesc doua felii de piept proaspat de porc, in ulei de masline. Se adauga doua andive taiate fasii, jumatate de kilogram de ficatei de pui si se condimenteaza cu sare si cimbru. Se lasa sa fiarba inabusit sub capac si inainte cu 10 minute de a fi gata se sting cu un pahar de vin alb sec si se amesteca un catel de usturoi pisat. Merg de minune cu orez, paste sau carofi gratinati.

Adauga comentariu la reteta - Ficatei excelenti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Baclavale traditionale
Rulada cu cascaval
Butternut umplut
Dulceata de pere
Drob de miel
Pasta de avocado
Crutoane aromate
Bulete cu cascaval la cuptor
Bruschette cu dovlecei
Fettuccine cu ton si rosii
Drob de pui
Crap la cuptor (pe gratar)
Palet de dames
Maultaschen cu sos de rosii
Pate Brisee