Fileu de salau cu sos de vin

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Fileu de salau cu sos de vin

Fileu de salau cu sos de vin

Ingrediente:

4 fileuri salau, 1 ceapa, 1 pahar vin alb 50g unt, 10g faina, 1 galbenus ou, 200g smantana, 1 leg. patrunjel verde, ± sare, piper

Mod de preparare:

Se ruleaza fileurile, fixandu-le cu scobitori. Se pun la fiert intr-o cratita cu ceapa tocata, vinul, patrunjelul, piperul si sarea. Se lasa sa fiarba acoperit 10 minute, apoi se scot fileurile si se tin la cald, iar zeama in care au fiert se strecoara. Se incalzeste untul, amestecandu-l pe foc cu
faina, fara ca aceasta sa prinda culoare. Se stinge cu zeama strecurata si se lasa sa fiarba impreuna 5 minute, amestecand mereu. Se leaga apoi sosul cu galbenusul, se amesteca cu smantana si se toarna peste rulourile tinute la cald. Se serverste pe platou sau pe farfurie si se garniseste cu rosii mici, inabusite in unt. Se scot scobitorile.

Adauga comentariu la reteta - Fileu de salau cu sos de vin


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pui la cuptor
Pateuri cu ciuperci
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Ciocolata
Somon la cuptor cu sos alb
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Bors de iarna cu afumatura
Pasta de avocado
Barcute de vinete
Spinach and Feta Quesadilla
Muffins cu dovleac(Butternut)
Friptura de curcan cu mere
Vinete umplute
Inghetata prajita
Rulada de omleta