Fileu de salau cu sos de vin

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Fileu de salau cu sos de vin

Fileu de salau cu sos de vin

Ingrediente:

4 fileuri salau, 1 ceapa, 1 pahar vin alb 50g unt, 10g faina, 1 galbenus ou, 200g smantana, 1 leg. patrunjel verde, ± sare, piper

Mod de preparare:

Se ruleaza fileurile, fixandu-le cu scobitori. Se pun la fiert intr-o cratita cu ceapa tocata, vinul, patrunjelul, piperul si sarea. Se lasa sa fiarba acoperit 10 minute, apoi se scot fileurile si se tin la cald, iar zeama in care au fiert se strecoara. Se incalzeste untul, amestecandu-l pe foc cu
faina, fara ca aceasta sa prinda culoare. Se stinge cu zeama strecurata si se lasa sa fiarba impreuna 5 minute, amestecand mereu. Se leaga apoi sosul cu galbenusul, se amesteca cu smantana si se toarna peste rulourile tinute la cald. Se serverste pe platou sau pe farfurie si se garniseste cu rosii mici, inabusite in unt. Se scot scobitorile.

Adauga comentariu la reteta - Fileu de salau cu sos de vin


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caviar de vinete
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Salata de cartofi cu ton
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Parjoale de vara
Rulada de ciuperci
Kunefe (cataif)
Tarta cu vinete
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Rulada de pui
Tarte Flambée
Somon la cuptor cu sos alb
Rulouri din piept de pui