Frigarui de porc cu sos de alune

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Frigarui de porc cu sos de alune

Frigarui de porc cu sos de alune

Ingrediente:

600g pulpa de porc, 150g alune prajite, 2 kiwi, 4 cepe mici, 2 ardei grasi, 1 lingurita curry, 300ml supa de pui (din cub), 200g unt (pref. de arahide), 1 lingura zahar, 1 lingurita rasa boia de ardei dulce, ± sare, piper

Mod de preparare:

Curata carnea de pielite si tendoane, spal-o, scurge-o bine de apa si tai-o in cubulete de circa 3 cm. Presara bucatile de carne cu sare, piper, curry si tavaleste-le prin uleiul amestecat cu kiwi-ul curatat de coaja si pasat. Acopera vasul cu folie de plastic si pune-l la figider pentru 30 de minute. Intre timp, curata ceapa, spal-o si toaca 2 dintre acestea marunt. Caleste ceapa in unt circa 4 minute, apoi adauga alunele macinate, iar dupa 2-3 minute pune supa. Lasa sa fiarba 5 minute, apoi pune zaharul, boiaua de ardei si potriveste de sare si piper. Acopera vasul cu un capac si lasa sa fiarba la foc mic inca 10 minute. Intre timp, pune pe bete de frigarui bucatile de carne, alternativ cu bucati de ardei gras si ceapa. Pune frigaruile pe un gratar incins si frige-le la foc potrivit circa 10 minute, intorcandu-le pe toate partile. Serveste frigaruile fierbinti, cu o garnitura la alegere si stropeste totul cu sosul de alune fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Frigarui de porc cu sos de alune


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bruschette cu legume si tofu
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Manti
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Tort Krantz
Supa de pasare cu fructe goji
Brownies cu miere si seminte
Paine rasucita cu crema de branza
Aluat cu branza
Saltimbocca alla romana
Risotto cu broccoli si kaiser
Pui umplut cu telina si morcovi
Supa cu turnatei
Omleta cu orez la cuptor
Crutoane aromate