Friptura de pui

Friptura de pui

Ingrediente:

pulpe pui, ardei copt, masline, suc rosii sau bulion, sare, piper, foi dafin, cimbru, usturoi

Mod de preparare:

45-60 min Se iau pulpele de pui, se spala, se aseaza in tava de cuptor. Separat se curata de coaja 2 ardei copti si se taie felii. Se preincalzeste cuptorul timp de 15 min. Pulpele de pui se se acopera cu suc de rosii, sau rosii in bulion (maruntite) sau bulion dizolvat in apa. Se adauga ardeiul copt, maslinele, se presare sare, piper si se pun 2 foi de dafin. Se dau la cuptor. Din cand in cand se stropesc pulpele cu zeama de rosii, iar cu 15 min inainte de a opri focul, se adauga 2 catei de usturoi tocati marunt si cimbrul.

Adauga comentariu la reteta - Friptura de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftele din legume
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Pateuri rapide
Dulceata de grapefruit
Supa crema de rosii si morcovi
Tarta de ciocolata
Fursecuri fine cu nuci
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Chec cu ficat
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Pui umplut cu telina si morcovi
Supa de rosii
Baclavale traditionale
Quinoa cu legume