Friptura de pui

Friptura de pui

Ingrediente:

pulpe pui, ardei copt, masline, suc rosii sau bulion, sare, piper, foi dafin, cimbru, usturoi

Mod de preparare:

45-60 min Se iau pulpele de pui, se spala, se aseaza in tava de cuptor. Separat se curata de coaja 2 ardei copti si se taie felii. Se preincalzeste cuptorul timp de 15 min. Pulpele de pui se se acopera cu suc de rosii, sau rosii in bulion (maruntite) sau bulion dizolvat in apa. Se adauga ardeiul copt, maslinele, se presare sare, piper si se pun 2 foi de dafin. Se dau la cuptor. Din cand in cand se stropesc pulpele cu zeama de rosii, iar cu 15 min inainte de a opri focul, se adauga 2 catei de usturoi tocati marunt si cimbrul.

Adauga comentariu la reteta - Friptura de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Quark-brinza cremoasa acrisoara
Sirop de citrice
Confit de canard
Cartofi in crusta de mustar
Tarta sarata din frunze de conopida
Aperitiv in foi de napolitana
Supa de gulii
Prajitura cu visine si ciocolata
Pogacele cu jumeri
Tagliatelle cu ciuperci
Butternut umplut
Gratin de paste si peste, cu bezea
Spaghetti cu zucchini si rosii
Tort de nuci
Somon la gratar