Friptura de pui

Friptura de pui

Ingrediente:

pulpe pui, ardei copt, masline, suc rosii sau bulion, sare, piper, foi dafin, cimbru, usturoi

Mod de preparare:

45-60 min Se iau pulpele de pui, se spala, se aseaza in tava de cuptor. Separat se curata de coaja 2 ardei copti si se taie felii. Se preincalzeste cuptorul timp de 15 min. Pulpele de pui se se acopera cu suc de rosii, sau rosii in bulion (maruntite) sau bulion dizolvat in apa. Se adauga ardeiul copt, maslinele, se presare sare, piper si se pun 2 foi de dafin. Se dau la cuptor. Din cand in cand se stropesc pulpele cu zeama de rosii, iar cu 15 min inainte de a opri focul, se adauga 2 catei de usturoi tocati marunt si cimbrul.

Adauga comentariu la reteta - Friptura de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste cu ciuperci si rosii
Prajitura cu tofu si ciocolata
Rulada de vita cu sunca
Drob de miel
Inghetata prajita
Crenvursti in aluat
Rosii umplute cu ton
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Baclavale traditionale
Feta cu rosii uscate,in ulei
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Bulion de rosii
Pesto rosso
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Gugelhupf cu marmelada