Ingrediente:
piept de pui dezosat , ardei gras , orez cu bobul lung, legume congelate , ulei , suc de rosii , sos de soia , ceapa , sare , piper , boia dulce , curry , delikat
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui ( 1/2 kg. ) in fasii de dimensiunea degetului , la fel si ardeiul gras ( 4-5 buc. ) . Se pun impreuna intr-o tigaie adanca , sau intr-o cratita de tuci , cu putin ulei ( de preferat ulei de masline ) si se inabuse aproximativ 10 min dupa ce in prealabil se pune sare , piper dupa gust si citeva picaturi de sos de soia . Separat se fierbe orezul ( o cana ) cu legumele asortate ( o punga ) si putin delikat . Intr-o craticioara se pune la calit in putin ulei o ceapa mai mica , iar dupa ce aceasta s-a rumenit putin , se pune sucul de rosii ( 400gr. ) , sare , boia dulce , piper si curry dupa gust . Pe farfurie se pun separat puiul cu ardei si orezul cu legume ( peste acesta se vor pune cam 4-5 linguri din sosul de suc de rosii ).
< Anterior | Urmator > |
---|