Musaca de varza dulce

Musaca de varza dulce

Ingrediente:

2 verze, 500g carne tocata (vita-porc), 200g untura de rata, 2 oua, 3 linguri bulion, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 2 ardei grasi, 2 leg. marar, 1 lingurita cimbru, ± sare, piper

Mod de preparare:

Varza se curata si se spala bine, apoi se pune la fiert, intreaga, in apa cu sare. Se fierbe 30 de minute, se taie fideluta, se scurge bine de apa si se caleste 10 minute in 100g untura. Ceapa, ardeiul gras, usturoiul si mararul se toaca marunt si se calesc 5 minute in untura ramasa, apoi se pun carnea, cimbrul si se mai calesc inabusit 10 minute. Se asaza intr-o cratita straturi de varza si carne cu legume, se incepe cu varza si se termina tot cu varza, se adauga bulionul diluat, 2 cani din zeama in care a fiert varza, se potriveste de sare si piper si se baga la cuptor pentru cca. o ora. Cu 5 minute inainte de a opri focul, se pun ouale batute, pe deasupra.

Adauga comentariu la reteta - Musaca de varza dulce


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Somon afumat pe scandura de cedru
Beef Bourguignon - Julia Child
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Cozonac
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Saltimbocca alla romana
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Pui cu legume de primavara
Spaghetti Carbonara
Rulada de vita cu sunca
Paine cu orez
Supa-crema de broccoli
Quark-brinza cremoasa acrisoara