Musaca de varza dulce

Musaca de varza dulce

Ingrediente:

2 verze, 500g carne tocata (vita-porc), 200g untura de rata, 2 oua, 3 linguri bulion, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 2 ardei grasi, 2 leg. marar, 1 lingurita cimbru, ± sare, piper

Mod de preparare:

Varza se curata si se spala bine, apoi se pune la fiert, intreaga, in apa cu sare. Se fierbe 30 de minute, se taie fideluta, se scurge bine de apa si se caleste 10 minute in 100g untura. Ceapa, ardeiul gras, usturoiul si mararul se toaca marunt si se calesc 5 minute in untura ramasa, apoi se pun carnea, cimbrul si se mai calesc inabusit 10 minute. Se asaza intr-o cratita straturi de varza si carne cu legume, se incepe cu varza si se termina tot cu varza, se adauga bulionul diluat, 2 cani din zeama in care a fiert varza, se potriveste de sare si piper si se baga la cuptor pentru cca. o ora. Cu 5 minute inainte de a opri focul, se pun ouale batute, pe deasupra.

Adauga comentariu la reteta - Musaca de varza dulce


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Vegeta de casa
Tarta de ciocolata
Piept de pui simplissime
Prajitura  cu mac
Tarta sarata din frunze de conopida
Crenvursti in aluat
Creveti crocanti cu cocos
Cozonac cu mac si alune de padure
Supa de gulii
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Crostoni cu miel
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Rulada de pui
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Faguri cu forma