Piept de porc cu ceapa pane

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Piept de porc cu ceapa pane

Piept de porc cu ceapa pane

Ingrediente:

500g piept de porc, 4 linguri faina, 2 cepe mari, 100g unt, linguri pasta tomate, 2 catei de usturoi, 4 linguri pesmet, 1 ou batut, 100ml ulei, 1 lingura zahar, 1 lingura otet de vin, 1/2 lingurita cimbru, ±sare, piper

Mod de preparare:

Ceapa se spala, se curata si se taie rondele. Acestea se dau prin faina, apoi prin ou batut si la urma prin pesmet. Se prajesc in ulei incins. In uleiul ramas, se adauga pasta de tomate, usturoiul si cimbrul, sarea piperul si zaharul. Se amesteca bine si se aromeaza sosul cu putin otet de vin rosu. Pieptul de porc se spala si apoi se taie in cuburi. Se presara cu faina si se prajesc in unt. Apoi se asaza langa rondelele de ceapa pane si se garniseste totul cu sosul de rosii.

Adauga comentariu la reteta - Piept de porc cu ceapa pane


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sirop de citrice
Friptura de vitel in ulei
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Piept de pui afumat
Oua tari cu sos
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Baton de vanilie
Ardei umpluti cu legume
Ciorba de salata
Dovlecei crocanti la cuptor
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Prosciutto di Parma e melone
Tarta sarata din frunze de conopida
Parmigiana di melanzane