Piept de pui a limone

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Piept de pui a limone

Piept de pui a limone

Ingrediente:

Piept de pui, faina, ulei, smantana dulce la cutie, sare, piper alb, oregano, ciuperci, unt, vin, zeama de lamaie.

Mod de preparare:


Pieptul de pui taie in doua transe,se bate cu ciocanul de snitele,se da prin faina si se trage la tigae in ulei incins pe ambele parti (60%se trage in ulei iar 40%se fierbe inpreuna cu sosul preparat)se da puiul deoparte, in alta tigaie se prepara sosul din:ciupercile taiate lamele si trase in unt topit,se pune smantana,sare,piper,oregano si se pune puiul in sos se stropeste cu vin si cu zeama de lamaie ,se gusta pentru ultima data.Se serveste cu o garnitura de piure de cartofi .

Adauga comentariu la reteta - Piept de pui a limone


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chutney de prune
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Salata de telina si morcovi rasi
Rulada de somon afumat
Ciocanele de pui cu varza
Pui la cuptor
Pateu din ficatei de pui
Salata de tortellini
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Ciocolata
Covrigi
Chocolate cheesecake
Papanasi
Friptura de porc cu sorici