Pui acrisor cu susan

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Pui acrisor cu susan

Pui acrisor cu susan

Ingrediente:

600g carne de pui (pulpe si/sau piept), 1 lamaie (suc si coaja rasa), 1/3 cana iaurt, 1/2 cana pesmet (pref. din paine integrala), 1/2 lingurita cimbru uscat, 1/2 lingurita boia dulce sau iute, 1/4 lingurita piper macinat, 1/3 cana seminte de susan

Mod de preparare:

Curata pielea si taie carnea feliute groase de un deget si lungi de maximum 5 cm. Clateste-le cu apa rece si zvanta bucatelele intr-un servet de hartie. Amesteca bine intr-un castron sucul si coaja de lamaie, iaurtul, iar separat, intr-o farfurie intinsa, amesteca pesmetul cu boiaua, piperul, cimbrul si susanul. Inmoaie bucatelele de carne in acest sos si apoi da-le prin amestecul de pesmet. Le vei aseza intr-o tava de teflon si le vei pune la cuptor circa 40-60 minute pana puiul este bine patruns.

Adauga comentariu la reteta - Pui acrisor cu susan


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu gutui si branza
Parmigiana di zucchine
Salata
Cirnati cu fenel
Chocolate Gugelhupf
Feta cu rosii uscate,in ulei
Quinoa cu legume
Prajitura cu mere si brinza
Tarta sarata din frunze de conopida
Ciocolata
Butternut umplut
Chec negru
Paine  pe vatra
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Ciorbita de pui si fasolica verde