Pui acrisor cu susan

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Pui acrisor cu susan

Pui acrisor cu susan

Ingrediente:

600g carne de pui (pulpe si/sau piept), 1 lamaie (suc si coaja rasa), 1/3 cana iaurt, 1/2 cana pesmet (pref. din paine integrala), 1/2 lingurita cimbru uscat, 1/2 lingurita boia dulce sau iute, 1/4 lingurita piper macinat, 1/3 cana seminte de susan

Mod de preparare:

Curata pielea si taie carnea feliute groase de un deget si lungi de maximum 5 cm. Clateste-le cu apa rece si zvanta bucatelele intr-un servet de hartie. Amesteca bine intr-un castron sucul si coaja de lamaie, iaurtul, iar separat, intr-o farfurie intinsa, amesteca pesmetul cu boiaua, piperul, cimbrul si susanul. Inmoaie bucatelele de carne in acest sos si apoi da-le prin amestecul de pesmet. Le vei aseza intr-o tava de teflon si le vei pune la cuptor circa 40-60 minute pana puiul este bine patruns.

Adauga comentariu la reteta - Pui acrisor cu susan


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute din orez
Chutney de prune si ardei
Painici cu busuioc
Tort de nuci
Rulada de somon afumat
Prajitura cu mere caramel
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Tamagoyaki
Baclavale traditionale
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Salam de caracatita
Bulete cu cascaval la cuptor
Cheesecake cu rosii si busuioc
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Tagliatelle a La-Chef-A