Pui cu susan

Pui cu susan

Ingrediente:

1 piept de pui mai mare, 2 oua, 2 linguri faina, 150g susan, 100ml ulei, ± sare, piper, boia

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui in 4 felii, care se bat cu ciocanul de snitele pana ajung la grosimea de 5 mm. Se condimenteaza fiecare bucata cu sare, piper si boia. Bucatile de carne se suprapun, se acopera cu folie de bucatarie si se pun la rece pentru 20 – 30 minute. Se pune uleiul intr-o tigaie si se incinge bine. Fiecare felie de carne se trece prin faina, ou batut si apoi prin susan. Daca nu s-a acoperit bine cu un strat uniform de susan, se mai baga o data in ou si apoi iar in susan. Se prajesc feliile astfel pregatite pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta pentru a elimina surplusul de grasime. Se servesc cu salata de telina si ardei sau cu ciuperci.

Adauga comentariu la reteta - Pui cu susan


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Legume umplute
Inghetata prajita
Rata la cuptor
Supa crema de rosii si morcovi
Aripi de curcan tandoori
Feta cu rosii uscate,in ulei
Salata de telina si morcovi rasi
Aripioare prajite in crusta
Pateu din ficatei de pui
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Mincarica de pipote
Supa din trei feluri de peste
Vegeta de casa
Crema de zahar ars
Ciocanele de pui cu varza