Pui cu susan

Pui cu susan

Ingrediente:

1 piept de pui mai mare, 2 oua, 2 linguri faina, 150g susan, 100ml ulei, ± sare, piper, boia

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui in 4 felii, care se bat cu ciocanul de snitele pana ajung la grosimea de 5 mm. Se condimenteaza fiecare bucata cu sare, piper si boia. Bucatile de carne se suprapun, se acopera cu folie de bucatarie si se pun la rece pentru 20 – 30 minute. Se pune uleiul intr-o tigaie si se incinge bine. Fiecare felie de carne se trece prin faina, ou batut si apoi prin susan. Daca nu s-a acoperit bine cu un strat uniform de susan, se mai baga o data in ou si apoi iar in susan. Se prajesc feliile astfel pregatite pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta pentru a elimina surplusul de grasime. Se servesc cu salata de telina si ardei sau cu ciuperci.

Adauga comentariu la reteta - Pui cu susan


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorba de rosii II
Tort cu mere si nuci
Paine  pe vatra
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Creveti crocanti cu cocos
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Oua umplute
Tarta cu mere
Agliata Verde
Vinete umplute
Inghetata prajita
Tort din alune de copac
Supa crema de ciuperci