Ingrediente:
1/2 piept de pui dezosat, 1 catel de usturoi, 1 ardei iute, 25 ml vin rosu dulce(pref. Cherry), 1 lingura susan, 2 linguri sos de soia, 2 lingurite sirop de trestie (optional), 100 g mazare, 50 g muguri de bambus (optional), 1 ceapa rosie medie, 100 g ciuperci (din conserva), 100 g branza tofu, 40ml sos dulce acrisor (sweet & sour), 200 g paste din orez, ± sare, piper
Mod de preparare:
Carnea: Caleste usturoiul si ardeiul iute taiat in fasii timp de 30 de secunde in uleiul incins. Adauga pieptul de pui taiat fasii si amesteca-l 1- 2 minute pana se albeste. Adauga vinul si flambeaza. Adauga susanul, piperul si sosul de soia si mai tine 30 de secunde pe foc. La final adauga siropul de trestie si amesteca.
Legumele: Pune mazarea la fiert, taie ceapa pestisori si taie branza tofu in cubulete mari. Caleste mugurii de bambus 2 minute in uleiul incins. Adauga ciupercile si mai caleste 2 minute. Adauga ceapa si mazarea fierbinte si mai caleste 1 minut. Opreste focul si adauga branza tofu si sosul dulce acrisor si amesteca.
Pastele: Inmoaie-le in apa fierbinte cu sare respectand instructiunile de pe ambalaj.
< Anterior | Urmator > |
---|