Rasol cu sos unguresc

Rasol cu sos unguresc

Ingrediente:

1 rasol de vaca. 300g zarzavat de supa. 1 ceasca ulei, 1 lingurita boia de ardei, 1 ceasca smantana, 1 jumatate de lamaie, ± sare, piper boabe

Mod de preparare:

Se spala rasolul si se pune la fiert cu multa apa. Se fierbe 1 ora, dupa care se adauga zarzavatul de supa, spalat si curatat, 1 lingura de sare, piperul boabe si putina coaja de lamaie. Cand carnea se desprinde de pe os, se ia oala de pe foc si se scoate carnea. Bucatile de carne se rumenesc in ulei incins si se pun pe un platou. In uleiul in care s-a rumenit carnea se prepara apoi la foc mic sosul format din : 1 lingurita boia de ardei iute, o ceasca de smantana si zeama de lamaie. Dupa ce sosul se ingroasa, se rastoarna peste carne.

Adauga comentariu la reteta - Rasol cu sos unguresc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu vinete
Compot de rubarba
Tiramisu de capsuni si cocos
Friptura de miel in slowcooker
Ciorba de praz cu zeama de varza
Muffins cu dovleac(Butternut)
Omleta cu orez la cuptor
Sesame Chicken
Cozonac cu mac si alune de padure
Spaghetti cu zucchini si rosii
Salata de mango
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Pateu din ficatei de pui
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Ardei umpluti,mai altfel