Rasol cu sos unguresc

Rasol cu sos unguresc

Ingrediente:

1 rasol de vaca. 300g zarzavat de supa. 1 ceasca ulei, 1 lingurita boia de ardei, 1 ceasca smantana, 1 jumatate de lamaie, ± sare, piper boabe

Mod de preparare:

Se spala rasolul si se pune la fiert cu multa apa. Se fierbe 1 ora, dupa care se adauga zarzavatul de supa, spalat si curatat, 1 lingura de sare, piperul boabe si putina coaja de lamaie. Cand carnea se desprinde de pe os, se ia oala de pe foc si se scoate carnea. Bucatile de carne se rumenesc in ulei incins si se pun pe un platou. In uleiul in care s-a rumenit carnea se prepara apoi la foc mic sosul format din : 1 lingurita boia de ardei iute, o ceasca de smantana si zeama de lamaie. Dupa ce sosul se ingroasa, se rastoarna peste carne.

Adauga comentariu la reteta - Rasol cu sos unguresc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crostoni cu miel
Paste de spanac cu calamari si rosii
Salam de caracatita
Paine rasucita cu crema de branza
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Tort cu mere si nuci
Supa din trei feluri de peste
Tocanita de naut la cuptor
Dulceata de portocale cu ciocolata
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Cosulete umplute
Chiftelute de urda in sos de rosii
Ardei copti pane
Supa crema de ciuperci
Prajitura Lia