Snitel mexican

Snitel mexican

Ingrediente:

800g pulpa de vitel, 1 ardei iute, 2 kiwi, 1 ceapa mica, 1 lingura miere, 800g amestec mexican de legume, 2 oua, 3 linguri faina, 4 linguri pesmet, 200ml ulei, 100g unt, ± sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se curata de pielite, se spala, se scurge bine de apa si se taie in felii de circa 2 cm grosime. Se condimenteza cu sare si piper, dupa gust, si se pun intr-un castron mai adanc. Kiwi se curata de coaja, se taie in cubulete si se amesteca bine cu ardeiul iute, tocat marunt si cu ceapa, curatata, spalata si tocata marunt. Se adauga si mierea, apoi cu ajutorul unui blender, se face din acest amestec un piure. Se pune piureul peste feliile de carne si se lasa 60 de minute la marinat. Amestecul de legume se caleste, 3-4 minute, la foc iute, in 100ml ulei si se potriveste de sare si piper, dupa gust. Se scot feliile de carne din marinata, se dau prin faina, prin ou, si apoi prin pesmet amestecat cu o lingurita de piper negru proaspat macinat. Se pun snitelele intr-o tigaie cu ulei incins amestecat cu unt si se prajesc pe ambele parti, pana ce acestea se rumenesc frumos, apoi, se scot pe servetele absorbante pentru a se scurge de ulei. Se servesc calde cu garnitura de soté de legume.

Adauga comentariu la reteta - Snitel mexican


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fettuccine cu ton si rosii
Inghetata de cocos
Sparanghel verde cu bacon
Faguri cu forma
Supa Imperiala
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Tarte Flambée
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Placinta  cu pui, spanac si branza
Salata de vara cu mozzarella
Banana Daiquiri
Spaghetti Carbonara
Oua umplute
Rulouri din piept de pui
Piept de pui, la cuptor